måndag 14 mars 2011

I går var vi i Uppsala

Jag skulle önska att jag kunde säga att det var till Akademiska och förlossningen vi var, men icke!!



Vi behövde leta lite varor som tyvärr inte finns här hemma på orten och så skulle Isak ha nya kalsonger, dom han har nu duger tydligen inte......



Så vi tog the boys och åkte, Emilia stanna hemma hos kompis. När vi hittat det vi skulle, så ville pappan bara gå in på sportson och titta lite.
Det tog ganska lång tid så Filip och jag gick och satte oss i bilen, mest för min skull då jag inte kan stå eller gå så länge/långt.



Ut ur affären kommer pappan med en ny liten hobby.

En ny cykel. Nu ska han börja träna med det gäng som redan håller på med cykling här. Hans första mål är att åka cykelvasan i augusti någon gång.

Han ville ju så klart testa cykeln när vi kommit hem, då han inte är van att cykla med skorna fastsatta i tramporna så kunde man ju bara gissa vad som skulle hända.

Han ramla körde omkull, bara sådär...

Det började redan för ett antal veckor sedan när han helt själv kom på att:

-Jag måste nog sälja crossen. Jag kan ju inte hålla på och vara sjukskriven nu när jag ska bli egen företagare. En mountainbike skulle han ha istället.

Klokt, tänkte jag!

Sen att han inte hade i beräkningen att man kunde ramla med även en vanlig cykel tycktes han inte ha.

Lite träning så blir det nog bra.

Själv har jag ledsnat för länge sen, men nu borde det inte vara längre än 13 dagar kvar tills bebis vill titta ut, eller vill och vill verkar inte som den vill det överhuvudtaget, men JAG vill!!

Jag längtar efter kvällarna varje dag, så jag får gå och lägga mig, då är det ju en till dag närmare.........

3 kommentarer:

  1. Ingen cykling för pappan innan bebisen har kommit......... It´s an order!!

    Mormor

    SvaraRadera
  2. ja, ja, ni har då projekt på gång hela tiden, men det är väl så när man ung. Håller med mormor, ta det lugnt nu ett tag och vila upp er snart kommer en liten krabat till LYCKA TILL!
    kramiz Faster och farbror, farmor Ia hälsar å

    SvaraRadera