måndag 23 april 2012

Händelserikt

Det började nån gång sent i fredags. Isak låg i sin säng och sov, på övervåningen.

Men mamma som man är så hörde jag att, det där låter som magsjuka.

Mycke riktigt, Isak kräktes en gång och det blev inge me, skönt tänkte vi då.

Så igår söndag va Emilia och jag nere i Åsbo på hästkurs hela dagen, en mkt trevlig dag, som nån gång mot slutet slutar med ett panik skrik från Emilia. Mamman får panik och tror hon hamnat under hästen, men hästen sitter fast å lite panik uppstår. Tack för alla snälla hjälpsamma människor som fick loss henne.

Allt gick väl tillslut. Så inatt va det så Filips tur, han kräks. Jippi liksom.

Jag vill inte bli smittad.

Sen kommer Isak, känns som jag vill kräkas.

Han kräks och jag får panik, ullared på torsdag behöver jag säga mer.

Jag spritar HELA toaletten, springer upp och tvättar själva sitsen i duschen. På vägen ner snubblar jag i tappen och, som tur e, hamnar i väggen och lyckas ta emot mig.


Det är lite för händelserikt för mig nu. Så har den jäkla förkylningen satt igång igen, bihålor och värk i öron. Så nu blir det rinexin igen ihop blandat med 10 vitpepparkorn.


JAG SKA TILL ULLARED


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

 1. Nu kör vi lite "hej o hå"-terapi och håller alla tummar. Håller bara Mamman sig på benen så är jag redo från torsdagmorgon hur det än ser ut på sjuksidan. Tyvärr kan jag inte ställa upp att följa med/köra gänget med släp till Ullared, där går nog min gräns.

  /Mother

  SvaraRadera
 2. Tänk att det aldrig, bara rullar på och en lugn vecka passerar, utan det är alltid något oväntat som händer. Men jag hoppas du inte behöver ändra på Ullaredsplanerna!! Håller alla tummar som går för dig!! Kraaam

  SvaraRadera
 3. Åh nej! Hoppas hoppas att du klarar dej Linda! Jag håller allt jag har!Kram Therese

  SvaraRadera