lördag 3 november 2012

Tänder ljus hemma i stället

Förra året tog jag barnen och åkte till Helgarö kyrka och tände ljus på pappa morfars grav (å det va då vi åkte fel på motorvägen typ 4 gånger)

Tanken va det i år också, men en hel del annat, så som hjärt-besök och snoriga förkylda barn och diverse logistikproblem gjorde att vi inte åkte.

Så vi tände ett ljus här hemma på bron istället och ett i minneslunden.
Jag tror nog morfar "ser" det också.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I dag har det varit en dag i spänningens tecken.
Jag visste att någon gång runt lunch skulle det komma en tjej och titta på våran lilla Randver.
Tio i fem startade hon och dök upp här runt ett tiden. Så hon hade åkt ganska låångt för å titta på honom.
Jag va ganska nervös att hon skulle bli besviken och inte vilja ha honom. Vill ju inte känna att jag hade "lurat" ner någon ca 60 mil. Åkt i onödan liksom.
Men det gick bra!
Hon ville ha honom, han får dock stå kvar i några dagar i väntan på transport lastbilen som ska ta han till sitt nya hem.

Det känns riktigt bra, tyckte jätte mycket om köparen och hennes vänner, tror han kommer få det toppen där.

Men så fick jag en sån där känsla, ska inte jag få rida han nå mer. Han är ju trots allt en härlig häst, men min tid finns inte just nu. Den går åt till en hel del annat just nu.

Så i morgon får jag vackert överlåta min kurs plats till Emilia och Aska. Blir kul det med, få sitta på läktaren och titta och FRYSA....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hittade våra katter i samma "korg" nyss. Har inte inträffat förut, undrar jag om Lotta känner på sig att Sessan har bebisar i magen. Lite moders känslor kanske

Published with Blogger-droid v2.0.9

1 kommentar:

  1. Fint att tänka på "pappa" Leif genom att tända ljus på trappan. Han ser säkert och känner... Vi var i kyrkan i Sandsjö, lyssnade på fin musik och hörde svärmor Marias namn läsas upp. Tände ljus och minns även farfar Ragnar. Till den 1 dec. får farmor Ia flytta ner. De ska måla och tapetsera. Det blir bra för hon har det tungt att gå i trapporna. Skönt att du/ni blir av med Randver, förstår att det måste kännas tungt att lämna honom. Ha det så gott! Kramar Faster Ti

    SvaraRadera