onsdag 11 januari 2012

Rumphasande Lova

 

När Emilia va liten så ålade hon sig fram redan när hon va 6 månader. Nu ska man ju inte jämföra. Men det GÖR man ju.

Lova har liksom inte velat, hon har hängt på min höft och inte riktigt velat vara på golvet. Men när vi var hos farmor och farfar och åt på annandagen så pratade vi just om att vi hade satt henne på golvet och en stund senare var hon en liten liten bit bort.

Hur hon gjorde visste vi inte.

Men nu har hon hunnit få in tekniken riktigt bra. Hon kryper inte men hon liksom hasar på rumpan, å nu går det ganska fort. Platsen där kattmaten står är absolut roligast.

Inte äter hon någe speciellt bättre än heller men en liten pula kattmat är visst inte äckligt. En dag såg jag att hon hade något i munnen. Jag petade runt lite och ut kom en liten kattmatspula. Usch!

Tänkte jag skulle filma när hon hasar sig fram och då va kattmaten väldigt bra att ha.

Lova rumphasar

 

Så igår kom även ytterligare ett framsteg. Hon gjorde tecknet för hund! Mamman e överlycklig och jätte stolt. Jag tyckte jag anade tecknet redan den 29/11 men igår så va det såå tydligt när vi tittade på Prins.

Jag tror även Filip blir glad om den där lilla bebis helt plötsligt börjar göra tecken som han känner igen.

Igår upptäckte vi också 3! nya tänder på Lova. Ja, så är det med 4:an, man bara upptäcker dom, man letar liksom inte efter dom.

Annars idag har vi hunnit med Akademiska och ögon med Filip, han va väldigt duktig idag, tyckte han själv! Han gjorde tecknet för bra hela tiden. Men han va faktiskt lite duktig idag. Ögon är annars en mycket hatad avdelning av Filip

3 kommentarer:

 1. Men gu va kul å se!! Sötnos!! Alltså våra sötnosar måste ju bara ses nån dag, SNART :))

  SvaraRadera
 2. Ja, nu va det alldeles för längesen.
  Nästa vecka kanske? Vi får höras

  SvaraRadera
 3. Lova - en riktig Rump-Nissa. Vaf vaf vaffö gö hon på detta vise ??

  /MM

  SvaraRadera