söndag 15 januari 2012

Gillar det INTE

Nu e jag så taggad jag är såå MOTIVERAD

Våran förra granne kom förbi idag, det va ett tag sen jag såg honom och han hade minskat 15 kilo!!

Gissa om jag blev avundsjuk. Precis vad jag vill också. Han berättade att han hade börjat på gym 3 dag/vecka.

JAPP, nu ska jag också börja. Fast jag smygstartar med 1 gång/vecka. Nu j-vlar, jag är så på nu. Nu ska det ske.

Jag tycker även Fred behöver gå på gym, dock inte för att förlora några kilon utan för att träna sin rygg. Han hade problem med ryggen för ett tag sen, skillnaden då mot nu var att då var han anställd. Nu får han INTE få rygg problem.

Sagt och gjort. Jag ringde till en granne och på onsdag blir Fred upplockad och ska iväg på sitt första gym-pass. Karlarna ena dagen…

Å på torsdag är det MIN TUR. Då åker jag med grannfrun. Jag riktigt längtar. Jag önskar så att jag skulle kunna lära mig att tycka om träning.

Nu har jag precis tagit en kopp kaffe och min allra allra sista muffins, för ett tag iaf.

Är det något jag har lite svårt för så är det att “ställa upp” på kort och att sen faktiskt lägga ut det. Fattar inte att jag gör det egentligen, men ska det nu ske så ska det.

2012-01-15 18.49.24

Jag riktigt älskar den här vita koftan jag har på mig, den är från Bondelid och den blev genast en favorit å kommer så vara i vår.MEN det skulle vara så mycket bättre om jag kunde ha ett par jeans till. Jag längtar så efter ett par nytvättade stela tighta jeans.

Mitt första mål får bli att först och främst bli av med dom sista gravid-kilona, sen hade jag tänkt ytterligare några kg.

2 kommentarer:

  1. Hej hej.Kul att du också har en blogg.Ja nu har den "lille" tittat ut.Vi får ta och styra upp en fika framöver,kul att det är fler med småbarn i grannskapet! Isabelle

    SvaraRadera