fredag 21 december 2012

Falskt alarm

Peppar peppar, ta i trä.
Törs jag ens skriva detta?

Filip kom ju hem igår, jag hade nästan panik och ville knappt titta på honom för risken att det skulle smitta bara av en blick.

Han började spela spel på mobilen och vi satt oss att äta varma mackor. Filip kommer och vill ha en smörgås och sen en till och sen ville han ha mjölk!

Det kändes lite fel att ge han men han såg faktiskt inte sjuk ut. Sen va han glad resten av kvällen och somnade skönt och sov hela natten. I morse åt han frukost som vanligt.
Vi hade ju planerat att åka och inhandla det sista idag när Emilia och Isak slutade skolan. Som tur var kunde Filip vara hos farmor och farfar och där va han jätte glad och har ätit bra.

Jag tror nog det va något annat det berodde på. Fred sa också att när Filip har magsjukan så stoppar han inte fingrarna i halsen utan då kommer bara kräkan rätt som det är. Å det har han ju rätt i, när Filip gör så beror det oftast på något annat.
Törs man slappna av, det e frågan. Men det känns skönt iaf. Men vi har nu tagit oss en whiskey för säkerhetsskull...

Emilia ÄLSKAR att dona med sin lillasyster. Å idag innan vi åkte så valde Emilia kläder åt henne och gjorde henne såå fin i håret. Tyvärr syns det inte lika bra på bilden men hon blev så fin. Dom där dredsen som Lova har där bak försvann iaf

Nu ska vi koka ny kola och nya knäck, dom blev för mjuka. Så blir det stor städ också, paketinslagningen får vänta till i morgon.

Ha en bra kväll alla, nu hoppas jag julstämningen ska infinna sig snart

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar